اجتناب از کربوهیدرات
در طول سال ها ، کربوهیدرات ها شهرت بدی پیدا کرده اند.کدام کربوهیدرات ها را بخورم؟ بهترین روش پخت غذا بخارپز یا آب پز کردن است و میزان تولید ترکیبات سرطانزا در مواد غذایی با مدت زمان حرارتدهی و درجه حرارت ارتباط مستقیم دارد، بنابراین هر چه مدت زمان حرارتدهی طولانیتر و درجه حرارت بیشتر باشد، میزان تولید این ترکیبات افزایش پیدا میکند،
گرم کردن دوباره برخی مواد غذایی هم بسیار مضر است و ترکیبات سرطانی ایجاد میکند، بنابراین افراد باید از این کار خودداری کنند.کربوهیدرات ها منبع اصلی انرژی بدن هستند ، اما این ایده که کربوهیدرات ها بد هستند باقی مانده است .اما ما نباید غذاهای غنی از پروتئین و نشاسته زیاد بخوریم از غذاهای برشته، سرخ و کباب کردن کربوهیدراتها مانند نان، کیک، کلوچه و سیب زمینی و پروتئینها مانند انواع گوشتها میتواند عامل تولید ترکیبات سرطانزا شود.
کربوهیدرات ها مدت هاست که مورد بحث محققان قرار گرفته است ، به ویژه در مورد اینکه چه هستند و آیا سالم هستند.
کربوهیدرات ها ، چربی و پروتئین سه گروه درشت مغذی را تشکیل می دهند که از اجزای اساسی هر رژیم غذایی هستند.
با این حال ، انواع مختلفی از کربوهیدرات وجود دارد و لازم است تفاوت بین آنها را بدانید تا درک کنید کدام یک را بخورید و از کدام یک بهتر است جلوگیری کنید.
کربوهیدرات های ساده و پیچیده
کربوهیدرات ها یکی از منابع اصلی انرژی بدن هستند و بخشی اساسی از هر رژیم غذایی سالم را نشان می دهند.
انواع مختلف کربوهیدرات ها از نظر تأثیری که بر سلامت فرد دارند متفاوت است.
فیبر ، نشاسته و شکر همه کربوهیدرات هستند.
سه گروه گسترده کربوهیدرات وجود دارد:
مونوساکاریدها : این اساسی ترین شکل کربوهیدرات است. نمونه هایی از مونوساکاریدها شامل گلوکز و فروکتوز است.
دی ساکاریدها : این دو مولکول مونوساکارید هستند که با هم پیوند خورده اند. به عنوان مثال می توان از لاکتوز و ساکارز نام برد.
درباره این سایت